Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Четвер, 02.05.2024, 00:05
Главная » Архів матеріалів

Успішно розпочав змагальний день наш стрілок із лука Віктор Рубан. У 1/8 фіналу українець переміг Яцека Проца з Польщі з рахунком 114:108.
Вже у чвертьфіналі йому протистояв японець Морія Ріуічі, але українець з рахунком 115:106 проходить до півфіналу.
Не став на заваді до фіналу і росіянин Баденов, який поступився нашому лучнику у перестрілці.
У фіналі Віктор Рубан виграє з рахунком 113:112 у корейського лучника і приносить третє «золото» Україні.
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Віктора та увесь тренерський склад з блискучою стрільбою та «золотом» Ігор.


Вранці щаслива подіє пробудила всю Україну. Стрілок Артур Айвазян здобув друге «золото» для нашої команди.
«Ще вчора я відчув, що цей день мій, тому виходячи на сьогоднішні стрільбу у мене був чіткий план по кожному пострілу від якого я не відходив. Лише в одному я допустив невелику помилку, не врахувавши силу вітру. Був нал ... Читати далі »

Переглядів: 856 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Вперше на Іграх XXIX Олімпіади лунав гімн України і як було приємно президенту Національного олімпійського комітету, члену МОК Сергію Бубці вручати золоті нагороди саме українській команді.
«Дівчата справді молодці, проявили характер, бійцівські якості, витримали шалений тиск трибун і довели, що вони найкращі», - зазначив Сергій Бубка.
За словами олімпійського чемпіона, головного тренера з фехтування Вадима Гутцайта: «Зараз мене переповнює і втома, і щастя. Ми зробили все, що від нас залежить. За день пройти такі могутні команди Росії, Америки, і вкінці Китаю, виграти, програючи всю зустріч – справді подвиг. Дівчата заслуговують на найкращі слова».

Сьогодні в Україні справжнє свято, яке подарували нам наші шаблістки – Галина Пундик, Ольга Харлан, Олена Хомрова і Ольга Жовнір. Ось як прокоментували свої поєдинки новоспечені Олімпійські чемпіонки.
«Це просто щось неймовірно, нас усіх переповнюють емоції радості. Після того як нам вд ... Читати далі »

Переглядів: 793 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Олімпіада – це грандіозна спортивна подія, якої з інтересом чекають в усьому світі. Захоплююча історія олімпійського руху почалася в Греції у 776 р. до н. е. Нині Олімпіада стала визначною подією не тільки у спортивному світі, але й у житті суспільства

Сучасна олімпійська клятва звучить так: «Я клянуся, що, беручи участь в Олімпійських іграх, я змагатимусь чесно та згідно з правилами, а своєю участю прославляти свою країну та спорт».

8 серпня 2008 г. в Пекіні стартують ХХІХ Літні Олімпійські ігри, які проходитимуть під гаслом «Один світ – одна мрія». Китайці надають великого значення цифрам, вісімка вважається найсприятливішою, тому відкриття Олімпіади відбудеться 08.08.2008 о 08:08:08 за місцевим часом (13:08:08 за київським). Талісманами цієї події стали «Діти удачі» – п’ять ляльок, що символізуються олімпійські кільця. Їх звуть Бей-Бей, Цзін-Цзін, Хуань-Хуань, Ін-Ін та Ні-Ні. Кожне зі слів співзвучне зменшувально-пестливій формі дит ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

У Вас есть хороший сайт, которому нужен приличный домен, но денег на платный хостинг тратить не хочеться?
Тогда Вам подойдет наше предложение! Мы предлагаем Вам регистрацию домена в зоне org.ua, org.ru, com.ua, dn.ua ПО сниженім тарифам! (например так: login.org.ua, где login - название Вашего сайта).

Преимущества:
- Домен регестрируется на ВАШЕ имя, тоесть полноправным владельцем доменного имени будете именно Вы.
- Мы полностью возьмем на себя заботу о технической поддержке сайта.
- Мы так же зарегестрируем Ваш домен на ведущих бесплатных DNS серверах.
- Вы сможете создать собственные корпоративные адреса электронных почтовых ящиков, например director@login.org.ua , где login - название Вашего сайта
- Если Ваш сайт направлен на посетителей из г.БРЯНКА (Луганская область, Украина), то мы готовы зарегестрировать Ваш домен БЕСПЛАТНО

Цена:
Домен Цена
com.ua (за год) 55.99 UAH
org.ua , org.ru (ЕДИНОРАЗОВО ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

00:23
Увага! Увага! Увага!
Шановні пані та панове!
Тільки один раз на рік! Випускний бал гімназистів!

Запрошуємо всіх завітати на цe чудове свято краси та молодості!

Бал відбудеться 22 червня 2008 року
в Брянківській гімназії об 21 год 00 хв.

Переглядів: 2779 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Шановні учасники зовнішнього оцінювання!

Український центр оцінювання якості щиро вітає вас із завершенням проходження зовнішнього оцінювання (основна сесія 2008 р.).

Ми разом із вами пройшли цей нелегкий шлях. Але переконані, що для більшості тих, які склали тести, результат виявився очікуваним і бажаним. Ми доклали до цього максимум зусиль і щиро вдячні вам за спільну працю. Дуже віримо в те, що участь у тестуванні допоможе кожному з вас стати студентом, з чого й розпочнеться ваш шлях у велике життя.

Однак попереду – ще одне випробування. Йдеться про участь у конкурсі для вступу до вищого навчального закладу. Ми знаємо, що це надзвичайно відповідальний момент, який має відбуватися прозоро й об′єктивно. Тому готові ще раз протягнути кожному з вас руку допомоги, передусім у відстоюванні права бути зарахованими до вищих навчальних закладів за результатами зовнішнього оцінювання. Очікуємо ваших звернень стосовно проблем, які вини ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Дорогі випускники, школярі!
Вельмишановні вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх Вас із світлим та радісним святом останнього дзвоника, яке увінчує цікаву пору дитинства випускників і виводить їх на розлогу дорогу дорослого життя.

Відтепер Ви, юні друзі, самостійно прийматимете свідомі, виважені рішення, власними силами і здібностями будуватимете своє життя, життя всієї країни, визначатимете її долю і майбуття. Саме зусиллями нашої молодої зміни Україна постане у всій своїй непоборній силі, утвердиться як демократична європейська держава.

Низько вклоняюся батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдаровання. Бажаю, щоб Ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Зичу всім, причетним до цього свята, довголіття, великих життєвих сил, професійної невтомності та невичерпності, добробуту й сім ... Читати далі »
Переглядів: 1211 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Россия выиграла популярный музыкальный конкурс «Евровидение-2008». Это произошло впервые за его историю. Дима Билан занял 1-е место по итогам голосования, в котором участвовали телезрители из 40 европейских стран, смотревших этой ночью выступления финалистов в Белграде. Вместе с победой Россия получила право принять конкурс в следующем году.

Сразу после объявления результатов «Евровидения» Дмитрий Медведев поздравил по телефону триумфатора и тех, кто помогал ему завоевать престижный приз, — олимпийского чемпиона Евгения Плющенко и скрипача Эдвина Мартона.

Переглядів: 760 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

История показывает, что некоторые научные открытия, в том числе те, которые перевернули мир, были сделаны совершенно случайно. Достаточно вспомнить Архимеда, который, опустившись в ванну, открыл закон, впоследствии названный его именем о погруженных в воду телах и выталкивающей их силе, или Ньютона, на которого упало знаменитое яблоко. И, наконец, Менделеева, увидевшего свою таблицу элементов во сне.

Быть может, кое-что здесь является преувеличением, однако есть вполне конкретные примеры, показывающие, что и в науке многое зависит от случая. Журнал Wired собрал наиболее известные из них:

1. Рентген
В XIX веке многих ученых интересовали лучи, появляющиеся в результате ударов электронов по металлической мишени. Однако открыл рентгеновское излучение германский ученый Вильгельм Рентген в 1895 году. Он подвергал различные объекты воздействию данного излучения и, меняя их, случайно увидел, как на стене появилась проекция костей его собст ... Читати далі »

Переглядів: 799 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Группа китайских ученых изготовила золотую "нанокорону" из 36 атомов золота – крупнейшее когда-либо создававшееся кольцо, удерживаемое металлическими связями золото-золото. Статья исследователей опубликована в журнале Angewandte Chemie.
Большие молекулярные кольца представляют большой интерес для поиска новых материалов. Группа исследователей из трех университетов (ведущий автор – Шу Янь Юй) побила предыдущий рекорд, также принадлежавший китайским ученым – 16 атомов.

Новое кольцо состоит из 36 атомов (см. иллюстрацию). Для его синтеза сначала были созданы "пропеллеры", содержащих по шесть атомов золота (три объединены в треугольник, к каждой вершине треугольника присоединен еще один атом) и три органических лиганда.

Шесть таких пропеллеров могут быть объединены в одно кольцо в процессе самосборки. Итоговое расположение атомов золота напоминает корону. Свободные концы треугольников указывают наружу, причем положение конечных атомов относительно плоскости короны (выше ... Читати далі »
Переглядів: 695 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »

Создание интернет-магазина