Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

П`ятниця, 26.04.2024, 00:50
Главная » 2009 » Листопад » 27 » Тестування завершено!
00:52
Тестування завершено!

Шановні учасники зовнішнього оцінювання!

Український центр оцінювання якості щиро вітає вас із завершенням проходження зовнішнього оцінювання (основна сесія 2008 р.).

Ми разом із вами пройшли цей нелегкий шлях. Але переконані, що для більшості тих, які склали тести, результат виявився очікуваним і бажаним. Ми доклали до цього максимум зусиль і щиро вдячні вам за спільну працю. Дуже віримо в те, що участь у тестуванні допоможе кожному з вас стати студентом, з чого й розпочнеться ваш шлях у велике життя.

Однак попереду – ще одне випробування. Йдеться про участь у конкурсі для вступу до вищого навчального закладу. Ми знаємо, що це надзвичайно відповідальний момент, який має відбуватися прозоро й об′єктивно. Тому готові ще раз протягнути кожному з вас руку допомоги, передусім у відстоюванні права бути зарахованими до вищих навчальних закладів за результатами зовнішнього оцінювання. Очікуємо ваших звернень стосовно проблем, які виникають під час вступу до вищих навчальних закладів. Будемо їх розглядати і надавати максимальне сприяння в реалізації поставленої вами мети.

Успіхів!
УЦОЯО, 4 червня 2008 р.

Просмотров: 781 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина