Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Четвер, 25.04.2024, 10:01
Главная » 2009 » Листопад » 27 » Вадим Гутцайт: «Дівчата здійснили подвиг»
00:57
Вадим Гутцайт: «Дівчата здійснили подвиг»

Вперше на Іграх XXIX Олімпіади лунав гімн України і як було приємно президенту Національного олімпійського комітету, члену МОК Сергію Бубці вручати золоті нагороди саме українській команді.
«Дівчата справді молодці, проявили характер, бійцівські якості, витримали шалений тиск трибун і довели, що вони найкращі», - зазначив Сергій Бубка.
За словами олімпійського чемпіона, головного тренера з фехтування Вадима Гутцайта: «Зараз мене переповнює і втома, і щастя. Ми зробили все, що від нас залежить. За день пройти такі могутні команди Росії, Америки, і вкінці Китаю, виграти, програючи всю зустріч – справді подвиг. Дівчата заслуговують на найкращі слова».

Сьогодні в Україні справжнє свято, яке подарували нам наші шаблістки – Галина Пундик, Ольга Харлан, Олена Хомрова і Ольга Жовнір. Ось як прокоментували свої поєдинки новоспечені Олімпійські чемпіонки.
«Це просто щось неймовірно, нас усіх переповнюють емоції радості. Після того як нам вдалося пройти американок, ми сказали собі, або сьогодні, або ніколи. Завела нас Ольга Жовнір, саме вона дала нам впевненість, що з китайською командою можна боротися. Сьогодні ми показали максимум того, що вміли. Я нічого не чула , лише як наші уболівальники скандували «Україна». Коли рахунок став 44:44 у мене вже не було сумнівів, що перемога буде за нами», - підкреслила Олена Хомрова.
«Початок поєдинку ми розпочали невдало, але заспокоїлись, зрозумівши, що все залежить лише від нас самих. У мене була впевненість, що вдасться зрівняти. І ось останній укол, який вирішував усе. Він у мене наче зачарований. На чемпіонаті Європи саме одним уколом ми поступилися золотими нагородами. Я, навіть, собі сказала, якщо я не переможу, кину фехтування. Просто щасливі, що ми перемогли», - зазначила Ольга Харлан.
Галина Пундик, яка виходила проти росіянок і американок, поступилася місцем Олені Жовнір. «Поява Олени з китайською командою виправдана, адже вона вища за мене, що дає перевагу у боротьбі з ними. Ми їхали на Олімпійські ігри з головною задачею – перемогти росіянок. Вивчили до автоматизму всі їхні прийоми. Перемігши, в команді був моральний підйом. Виходячи вже проти американок, ми заспокоїлись і показали фехтування без нервів, Ми дуже щасливі, не можна передати навіть словами як». НОК України www.noc-ukr.org

Просмотров: 791 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина