Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

П`ятниця, 29.03.2024, 04:59
Главная » 2009 » Листопад » 27 » З глибокою повагою міністр І.О. Вакарчук
00:51
З глибокою повагою міністр І.О. Вакарчук
Дорогі випускники, школярі!
Вельмишановні вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх Вас із світлим та радісним святом останнього дзвоника, яке увінчує цікаву пору дитинства випускників і виводить їх на розлогу дорогу дорослого життя.

Відтепер Ви, юні друзі, самостійно прийматимете свідомі, виважені рішення, власними силами і здібностями будуватимете своє життя, життя всієї країни, визначатимете її долю і майбуття. Саме зусиллями нашої молодої зміни Україна постане у всій своїй непоборній силі, утвердиться як демократична європейська держава.

Низько вклоняюся батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдаровання. Бажаю, щоб Ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Зичу всім, причетним до цього свята, довголіття, великих життєвих сил, професійної невтомності та невичерпності, добробуту й сімейного затишку! Завжди пам'ятайте історію нашого великого народу, досвід старших поколінь, шануючи тих, хто відстояв, вибудував і залишив у спадок державу, ім'я якій - Україна.

Добра Вам і здоров'я, щастя, невичерпної снаги, творчого піднесення в роботі та навчанні. Хай кожен прожитий день дає Вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть Вашими постійними супутниками.

Нехай Ваша невтомна праця проросте паростками правди і мудрості на славу України!

З глибокою повагою
міністр І.О. Вакарчук
Просмотров: 1206 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина