Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Середа, 01.05.2024, 20:31
Главная » Архів матеріалів
Випускники київських шкіл пройшли незалежне тестування з математики та української мови, за результатами якого вони мають можливість поступити до вищих навчальних закладів без іспитів. Самі школярі мало в це вірять, але тестування, про всякий випадок, пройшли багато хто.

Як зізналися випускники, завдання були не з легких, хоча всі, хто виконував тестові завдання, у школі вчаться непогано, а деякі навіть на "відмінно". Крім того, одна з учениць поскаржилася, що їй багато завдань вирішити було складно, оскільки вона вчиться в школі з гуманітарним напрямком, а зовнішнє тестування не передбачає диференціації за рівнями складності.

Більшість із тих, хто брав участь у тестуванні, говорять, що зважилися на це просто із цікавості й зізналися, що мало вірять у те, що за результатами цих тестів зможуть без іспитів і "зв'язків" поступити до ВНЗ.

Насправді, складно повірити в те, що широко розповсюджена західна система тестування буде успішно працювати у нашій країні, де да ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: Adminsha | Дата: 26.11.2009 | Коментарі (0)

23 листопада припиняються вимушені канікули у навчальних закладах та установах освіти в регіонах, де не зафіксовано перевищення епідемічного порогу та не оголошено карантин.

МОН відновлює роботу більшості українських навчальних закладів. Винятково і лише за приписами місцевих санепідемстанцій та згідно рішень місцевих органів влади початок навчального процесу може бути відтермінований.

У навчальних закладах, що запрацюють з понеділка, МОН постановляє дотримуватися режиму навчання, що діяв до оголошення канікул. У Києві навчання буде відновлено в середу, 25 листопада.

З текстом відповідного наказу МОН можна ознайомитися на офіційному сайті МОН www.mon.gov.ua

Переглядів: 659 | Додав: Adminsha | Дата: 26.11.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9

Создание интернет-магазина