Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Понеділок, 29.04.2024, 10:44
Главная » 2009 » Листопад » 26 » Випускники шкіл: завдання тестів були не з легких
19:52
Випускники шкіл: завдання тестів були не з легких
Випускники київських шкіл пройшли незалежне тестування з математики та української мови, за результатами якого вони мають можливість поступити до вищих навчальних закладів без іспитів. Самі школярі мало в це вірять, але тестування, про всякий випадок, пройшли багато хто.

Як зізналися випускники, завдання були не з легких, хоча всі, хто виконував тестові завдання, у школі вчаться непогано, а деякі навіть на "відмінно". Крім того, одна з учениць поскаржилася, що їй багато завдань вирішити було складно, оскільки вона вчиться в школі з гуманітарним напрямком, а зовнішнє тестування не передбачає диференціації за рівнями складності.

Більшість із тих, хто брав участь у тестуванні, говорять, що зважилися на це просто із цікавості й зізналися, що мало вірять у те, що за результатами цих тестів зможуть без іспитів і "зв'язків" поступити до ВНЗ.

Насправді, складно повірити в те, що широко розповсюджена західна система тестування буде успішно працювати у нашій країні, де давно склалася особлива система здачі випускних і вступних іспитів, при якій значну роль грають соціальний стан і платоспроможність, а не знання абітурієнта.

За досвідом минулого року статистика тих, хто поступив до ВНЗ винятково за результатами тестів, відсутня. Говорять, що скористалися таким правом багато школярів, але конкретної цифри ніхто не знає.
Просмотров: 613 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина