Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Понеділок, 29.04.2024, 00:02
Главная » 2009 » Листопад » 27 » ХХІХ Літні Олімпійські ігри
00:56
ХХІХ Літні Олімпійські ігри

Олімпіада – це грандіозна спортивна подія, якої з інтересом чекають в усьому світі. Захоплююча історія олімпійського руху почалася в Греції у 776 р. до н. е. Нині Олімпіада стала визначною подією не тільки у спортивному світі, але й у житті суспільства

Сучасна олімпійська клятва звучить так: «Я клянуся, що, беручи участь в Олімпійських іграх, я змагатимусь чесно та згідно з правилами, а своєю участю прославляти свою країну та спорт».

8 серпня 2008 г. в Пекіні стартують ХХІХ Літні Олімпійські ігри, які проходитимуть під гаслом «Один світ – одна мрія». Китайці надають великого значення цифрам, вісімка вважається найсприятливішою, тому відкриття Олімпіади відбудеться 08.08.2008 о 08:08:08 за місцевим часом (13:08:08 за київським). Талісманами цієї події стали «Діти удачі» – п’ять ляльок, що символізуються олімпійські кільця. Їх звуть Бей-Бей, Цзін-Цзін, Хуань-Хуань, Ін-Ін та Ні-Ні. Кожне зі слів співзвучне зменшувально-пестливій формі дитячого імені. Якщо ж поєднати їх, вийде фраза: Бей-цзин хуань-ін ні – Пекін вітає вас.
Ми щиро бажаємо українським олімпійцям міцного спортивного духу, перемог та медалей!

Генеральний спонсор НОК України - МТС-Україна

Просмотров: 808 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина