Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

П`ятниця, 17.05.2024, 08:42
Главная » Архів матеріалів
УВАГА!
завдання зовнішнього тестування 2008
зразки (приклади) тестів 2008
Редакція газети вісник ТІМО висилає книга-поштою посібники для підготовки до екзаменів(зразки тестових зошитів) в допомогу випускнику! Ці книжки підготовлені в співпраці зі спеціалістами Українського центру оцінювання якості освіти.

Це єдині посібники, що повністю відповідають вимогам ЗНО-2008 з
математики
української мови та літератури
фізики
історії України
всесвітньої історії
хімії
біології
основ правознавства
зарубіжної літератури
основ економіки географії

УВАГА! НОВИЙ РОЗДІЛ НА САЙТІ!
На нашому сайті почав роботу розділ "Тестування - 2008", де ви зможете знайти все про тестування цього року.
Посилання на новий розділ розміщено в головному меню сайта (http://www.dumcka.org.ua/tests/)
Розділ створено з використанням
матеріалів УЦОЯО


ЩОБ ЗАМОВИТИ ЗАВДАННЯ ЗНО-2008

Зробіть замовлення електронною поштою:
goldenclub@ran ... Читати далі »
Переглядів: 807 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Прес-служба Міністерства освіти і науки уповноважена заявити, що поширена окремими ЗМІ інформація про введення тестування українською мовою випускників шкіл з російською мовою викладання не відповідає дійсності.

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що Наказом міністра освіти і науки України Івана Вакарчука від 24.01.2008 N 33 затверджено Порядок проведення тестування. Згаданим порядком передбачено, що тести для проведення зовнішнього оцінювання з кожного предмета укладаються Українським центром оцінювання якості освіти державною мовою.

Для учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які здобували загальну середню освіту мовами національних меншин, за їх бажанням, у перехідний період (2008-2009 рр.) тести перекладаються відповідною мовою (за винятком тесту з української мови та літератури).

Міністерство освіти і науки України розцінює проведену акцію як чергову спробу спекуляції на тему так званого "мовного питання", яка не мала під собою жодного реаль ... Читати далі »
Переглядів: 682 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Администрация сайта "Брянковская гимназия "Думка" рада Вам сообщить, что теперь все желающие могут заказать БЕСПЛАТНЫЙ почтовый ящик в домене @dumcka.org.ua--
Преимущества:
Можно выбрать короткий логин, вместо какого-то roma_1989 - roma, roman, romeo к примеру.
Чуть позже на почтовый ящик вам смогут писать на 2 адреса: @dumcka.org.ua и @ultra.org.ua, тоесть Вы получаете 2 ящика в одном

Дальше те, кто знает о Gmail может не читать, ящик работает на технологиях Gmail. Подать заявку на получение почты.
Размер ящика - 6 Гигабайт, это приблизительно 1,5 DVD-диска или 6,5 CD
Мобильный доступ. Получайте почту на своем мобильном телефоне
Быстрый поиск Используйте поиск, чтобы найти необходимое письмо независимо от того, когда оно было отправлено или получено.
Спам не пройдёт. Спам-фильтры компании Google защитят ящик от спама.
Много почтовых ящиков в одном. Можно настроить, чтоб почтовый ящик собирал почту с ваших других ящиков (для тех, у кого несколько п ... Читати далі »
Переглядів: 715 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (1)

Міністерством юстиції України затверджені нові Умови прийому до вищих навчальних закладів (наказ Міністерства освіти і науки України від 25 грудня 2007 р. №1172). Із текстом цього документа можна ознайомитися натиснувши на посилання або на сайті Міністерства освіти і науки України.

Український центр оцінювання якості освіти
http://testportal.com.ua/
Переглядів: 665 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Получите до 0,01$ за правильное введённое чиисло на картинке! Просто и доступно! http://www.kolotibablo.com/?ref=28716
Переглядів: 709 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Щиро вітаю Вас із Новим роком і Різдвом Христовим!
Новорічні свята вселяють у наші серця почуття Віри, Надії, Любові і оптимізму, дарують натхнення на нові добрі справи.
Бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, успішного початку добрих справ.
Зичу кожній родині злагоди і взаєморозуміння!
Хай Ваші серця наповнюються любов'ю і щасливою буде кожна мить у Новому році!

З глибокою повагою, Міністр освіти і науки України
Іван Вакарчук
Переглядів: 805 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

20 грудня 2007 року Міністр освіти і науки України Іван Олександрович Вакарчук офіційно представлений колективу міністерства.

Нового Міністра освіти і науки колективу міністерства представляв Віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань Іван Васюник, а передавав повноваження екс-міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко.

Віце-прем'єр-міністр відзначив: "Іван Олександрович - прихильник системного управління, а міністерство - це заклад, який має забезпечувати управління. Не так керівництво, оперативне адміністрування, а управління процесами в освіті".

Іван Васюник назвав справою честі всього міністерства та одним з пріоритетних завдань, які має вирішувати новий Міністр освіти і науки, доведення до завершення питання незалежного зовнішнього оцінювання. "Оскільки це системний крок, який відповідає світовим стандартам, і це треба зробити чесно, і ніхто, і ніщо на заваді цього стати не може".

Віце-прем'єр-міністр подякував Станіславу Ніколаєнку за активну і профес ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Вузы – не визитка
"В компаниях бытует устойчивое мнение, что в украинских вузах, погрязших в коррупции, купить можно совершенно все. Эта уверенность за последние годы существенно обесценила вузовские дипломы", – поясняет директор в Украине рекрутинговой компании World Staff Виталий Михайлов. По его словам, сегодня диплом вуза более не служит визитной карточкой соискателя в глазах рекрутеров. В компаниях при подборе персонала в первую очередь обращают внимание на опыт и личностные качества кандидата. "Диплом об окончании определенного вуза уже не является гарантией того, что его владелец сможет в дальнейшем оправдать надежды работодателя, так как здесь немаловажную роль играют опыт и личностные качества претендента на вакансию,"– сказала "24" заместитель начальника управления по работе с персоналом "Родовид Банка" Елена Ступак.

Пожалуй, единственная степень, которую требуют "показать" рекрутеры при трудоустройстве, это степень "Магистра бизнес администрирования" (МВА). "Если ... Читати далі »
Переглядів: 732 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

Чи є тестування обов'язковим?
Так. Всі, хто бажає стати студентами в 2008 році, повинні обов'язково пройти тестування. Це стосується випускників і загальноосвітніх, і професійно-технічних навчальних закладів, і вищих навчальних закладів І—ІІ рівнів акредитації не тільки 2008 року, а й попередніх років.
Чи будуть вступні випробування у вищих навчальних закладах?
Ні, вступні випробування з предметів (українська мова і література, зарубіжна література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, фізика, хімія, географія, основи економіки та основи правознавства) у вищих навчальних закладах скасовано (наказ МОНУ № 607 від 13.07.2007р).
Хто проводить зовнішнє оцінювання?
В нашому регіоні зовнішнє оцінювання через тестування організує та проводить Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти. Адреса: 83014, м.Донецьк, вул. Мушкетовська, 19. Електронна адреса: rc.donetsk@testportal.com.ua
Скільки разів можна складати тест?
Пройти тестування з ... Читати далі »
Переглядів: 643 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

В Казани прошла XII Всероссийская гравитационная конференция, на которой ведущие ученые страны и их коллеги из-за рубежа поделились свежими идеями о том, как устроена наша Вселенная.

В прошлый раз, на рубеже XIX-XX веков, кризис в физике успешно разрешился созданием теории относительности, которая полностью перевернула наши представления об окружающем мире. А ведь совсем незадолго до эпохальных событий великий лорд Кельвин сказал свою знаменитую фразу о том, что в физике ничего нового сделать нельзя. Примерно такую же мысль лет тридцать назад академик Зельдович высказывал молодым коллегам, которые хотели заниматься космологией и теорией гравитации: не лезьте сюда, здесь все уже сделано.
Но в последние годы двадцатого века этой благостной картине пришел конец. Обнаружилось, что результаты измерений гравитационной массы, полученные разными методами, расходятся. И физики заговорили о некой темной материи, которая взаимодействует с обычной только с помощью силы тяготения.
< ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: Adminsha | Дата: 27.11.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Создание интернет-магазина