Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

П`ятниця, 26.04.2024, 06:31
Главная » 2009 » Листопад » 27 » Випускниця гімназії дісталася Секрітаріату Президента України!
01:18
Випускниця гімназії дісталася Секрітаріату Президента України!

Випускниця Брянківської гімназії "Думка" , нині студентка п’ятого курсу спеціальності «Політологія» факультету масових комунікацій Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Анастасія Тихонова стала переможцем другого туру конкурсу на участь у Програмі стажування у Секретаріаті Президента України та центральних органах виконавчої влади 2009-2010 навчального року. Вона запрошена на стажування до Головної служби забезпечення зв’язків з Верховною Радою України та Кабінетом Міністрів України.

Термін стажування за програмою складатиме десять місяців. Стажування розпочнеться з орієнтаційного тижня, по закінченні якого відбудеться урочиста церемонія відкриття Програми за участю керівництва апарату Верховної Ради України, представників Секретаріату Президента України, центральних органів виконавчої влади, Програми сприяння Парламенту України – ІІ, Асоціації народних депутатів України та Агентства США з міжнародного розвитку.
Анастасія проходила стажування у школах Німеччини, мовленнєву практику в США та в Туреччині. Дівчина цікавиться технологіями проведення політичних дебатів. У 2003 році вона отримала диплом «Кращого спікера» в Донецькому молодіжному дебатному центрі. У 2008 році Настя була активною учасницею телемосту між Президентом України Віктором Ющенко та студентами Далівського університету.

За матеріалами Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля

Просмотров: 1607 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина