Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

П`ятниця, 29.03.2024, 09:15
Главная » 2009 » Листопад » 27 » Україна втратила срібну медаль!
01:00
Україна втратила срібну медаль!

ЗАЯВА ПРЕС-СЛУЖБИ НОК УКРАЇНИ щодо дискваліфікації на Олімпійських іграх Людмили Блонської
22 серпня 2008 року о 15.50 за пекінським часом Національний олімпійський комітет України отримав рішення Міжнародного Олімпійського Комітету про дискваліфікацію Людмили Блонської в змаганнях з семиборства серед жінок в Іграх XXIX Олімпіади, де вона посіла 2-е місце, за порушення антидопінгових правил.
Відповідно до зазначеного рішення Людмила Блонська не допускається до інших змагань Олімпійських ігор в Пекіні. Спортсменка повернула медаль та диплом.
Міжнародний Олімпійський Комітет звернувся до НОК України з проханням повідомити відповідно МОК та Міжнародну асоціацію легкоатлетичних федерацій (ІААФ) про рішення Виконкому Федерації легкої атлетики України, засідання якого з цього питання заплановано на 29 серпня 2008 року.

НОК України
www.noc-ukr.org

КОМЕНТАР Людмили Блонської щодо дискваліфікації на Олімпійських іграх в Пекіні

Мені, як спортсменці, зараз дуже складно говорити. Я вирішила зробити цю заяву, оскільки усвідомлюю, що порушила правила чесної гри, а головне – підвела країну, престиж якої я захищала і заради якої завжди прагнула досягати високих спортивних результатів.
Я визнаю свою провину і сприймаю рішення Міжнародного Олімпійського Комітету як справедливе. Разом з тим, вважаю за необхідне повідомити, що кодекс олімпійського руху я порушила неупереджено, несвідомо та за незалежних від мене обставин. Крім того, я здивована неправдивою інформацією, яка протягом останніх днів розповсюджується в Інтернеті та ЗМІ щодо мого приватного життя та сімейних відносин.
Приношу вибачення всім своїм суперницям, всім членам великої олімпійської сім'ї.

Просмотров: 745 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина