Приветствую Вас Гість | RSS

Infozno.at.ua

Четвер, 25.04.2024, 10:58
Главная » 2009 » Листопад » 27 » Як правильно зареєструватись для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2008 року
00:22
Як правильно зареєструватись для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2008 року
Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що з 1 листопада 2007 року розпочинається реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання у 2008 році. Реєстрація триватиме до 20 лютого 2008 року.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2008 року реєструються за місцем їхнього постійного навчання.

Реєстрація випускників загальноосвітніх навчальних закладів попередніх років, а також учнів, студентів професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації здійснюється за місцем їхнього проживання в єдиному в межах району (міста) пункті реєстрації. Координати цього пункту можна дізнатись у регіональному центрі оцінювання якості освіти чи відділах освіти райдержадміністрацій.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводиться у формі тестування з таких предметів: українська мова і література, математика, історія України, всесвітня історія, фізика, хімія, біологія, географія, зарубіжна література, основи правознавства, основи економіки.

Кожен зареєстрований учасник може пройти тестування з трьох предметів: українська мова і література – обов’язково та одного чи двох предметів за вибором, які потрібні для вступу до вибраного вищого навчального закладу.

Особливістю кампанії зовнішнього незалежного оцінювання 2008 року є можливість проходження тестування усіма мовами, якими здійснюється навчальний процес у загальноосвітніх навчальних закладах. Виключенням є тест з української мови і літератури, який складається українською мовою.

Для реєстрації необхідно особисто звернутися до відповідального за пункт реєстрації та подати такі документи:

паспорт (для осіб, яким на момент закінчення реєстрації не виповниться 16 років, – свідоцтво про народження);

документ про повну загальну середню освіту (для випускників загальноосвітніх навчальних закладів попередніх років);

довідку з місця навчання (для учнів професійно-технічних та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації).

Реєстраційні дані особи, котра бажає взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, вносяться до програми реєстрації, за допомогою якої формується заява-реєстраційна картка, що роздруковується у двох примірниках. Реєстрація вважається здійсненою після перевірки та підписання особою обох примірників заяви-реєстраційної картки. Перший примірник залишається у відповідального за реєстрацію.

Наголошуємо, особа, котра не зареєструвалася, не зможе взяти участь у зовнішньому оцінюванні 2008 року і у конкурсному відборі на навчання у вищих навчальних закладах.

У межах встановленого терміну реєстрації можна внести зміни до реєстраційних даних. Для цього потрібно особисто звернутися до пункту попередньої реєстрації, надавши паспорт та другий примірник заяви-реєстраційної картки. Після внесення необхідних змін до програми реєстрації формується нова заява-реєстраційна картка, що роздруковується також у двох примірниках. Перший примірник залишається у відповідального за реєстрацію, другий – надається особі, котра реєструється.
Просмотров: 673 | Добавил: Adminsha | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Создание интернет-магазина